Idea Nature Oy omistus on muuttunut ja yhtiön koko osakekannan omistaja on Heli Pirinen. Uutta osaamista on tulossa myös mukaan yhtiön toimintaan uusien työntekijöiden,  vahvempien yrityskumppanuuksien ja yhtiön hallituksen kautta. Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisempaa palvelua koko yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin ideasta tuotekehitykseen, palvelumuotoiluun ja laadunhallinnan kautta markkinoille myyväksi valmisteeksi.

Muutoksen myötä yhtiön hallitus toimii jatkossa nelijäsenisenä tiiminä. Kokoonpanoa ollaan organisoimassa ja tavoitteena on syksyllä julkistaa uusi hallitus. Tämä mahdollistaa myös kansainvälistymistä, jossa on jo alkanut mm. Kiina yhteistyön kehittäminen biopohjaisten kosmetiikka- ja elintarvikepakkausten saatavuuden lisäämiseksi. Kiina on maailmanlaajuisesti suurin pakkausten valmistaja ja tarjontaa on jo erilaisissa biopohjaisissa ja biohajoavissa pakkauksissa enemmän kuin Euroopassa. Toki suomalaiset innovaatiot ovat edelleen ykkösiä valintaperusteissa, mutta niiden määrä ei vielä riitä yritysten erottautumiseen markkinoilla.

Tuotekehitystä tieteellä! Vahva yhteistyömme yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa tulee syvenemään entisestään ja myös kansainvälistymään. Tämä verkosto tuo asiakkaillemme edun olla koko ajan uusien innovaatioiden äärellä. Kenties sinun tuotteessasi nähdään tulevaisuudessa raaka-aineita tai tuotantoon liittyviä innovatiivisia ratkaisuja.

Omistajuuspohjan muutoksen myötä Idea Nature Oy:n viestintä muuttuu asiakaslähtöisempään suuntaan. ”Haluamme lisätä yhteistyötä asiakasyritystemme kanssa ja tarjota heille yhä enemmän näkyvyyttä myös oman toimintamme kautta”. Yrityksen omistaja ja CEO Heli Pirinen kertoo. Tarjoamme nyt asiakkaillemme enemmän näkyvyyttä www-sivuillamme, markkinointimateriaalissamme ja sosiaalisen median kanavilla. Käytännössä tämä mahdollistaa asiakastöidemme, valmiiden tuotteiden, esilletuomista oman markkinointimme kautta.

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Heli Pirinen
info@ideanature.fi
puh. 040 4822268

 

Recent Posts
Blueberries on spoon logo