Referenssit

Elintarvikkeet

NjamSaltsin Sydänsuolat ovat kaliumsuolaa ja ne ovat kehitetty korvaamaan ruokasuola. Ne eivät sisällä lainkaan lisättyä natriumia. Njamsalt Sydänsuolasta olemme tuotekehittäneet tuoteperhettä myös eri makuvaihtoehdoilla maustamattoman lisäksi.

Suomalaisten järvikalojen käyttöä olemme päässeet edistämään Leikkala valmisteissa (suomalainen menestysresepti 2021 kilpailussa menestynyt valmiste). Olimme tekemässä heille tuotannon käynnistämiseen liittyvää laadunhallintajärjestelmää (HACCP) ja mentoroimme tuotantoprosessin toteutusta.

Täyteläisen maukkaat välipalat terveellisimpien arjen hetkien puolesta. Aidoista raaka-aineista tehdyt smoothiet eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Näistä valmisteista raparperi-mansikka on reseptiikkaamme. Mentoroimme yritystä tuotekehityksessä. 

Kosmetiikka

Mentoroimme Ivalo Natural tuotteiden valmistuksessa ja teimme niille tuoteturvallisuusselvitykset. Lapin luonnosta aidosti marjojen aktiiviaineita hyödyntävät shampoot ja hoitoaineet tukevat hiusten ja päänahan kuntoa. Tuotteiden takana on kampaamoalan ammattilainen. 

Riemu tuoteperheen pihkadeodorantit hyödyntävät suomalaista pihkaa ja luonnonkasvien aktiiviaineita. Deodorantin tärkein tehtävä on poistaa tai estää epämiellyttävää hajun muodostusta. Tämä tuote on loistava siinä, mutta samalla myös hoitaa ihoa tehden sen samettisen pehmeäksi. Valmisteen tuotekehitimme ideasta markkinoille saakka.

Kalevalaiseen perinteeseen kytkeytyvät valmisteet on kehitetty hoitopalveluiden tueksi. Suomalaisesta luonnosta raaka-aineita ammentavat valmisteet tuovat metsän tuoksun ja tunnelman käyttäjälle. 

Eläinvalmisteet

Eläimille suunnattu pihkatuoteperhe: pihkaspray, pihkavoide, hoitosuihke ja pihkalaastarin reseptiikka tuotekehitettiin lemmikki- ja tuotantoeläinten ulkoiseen käyttöön. Näissä valmisteissa pääsimme myös tekemään käyttöturvallisuustiedotteita. Tuotteen takana oleva yritys oli esillä v. 2023 myös Leijonan luola ohjelmassa.

Suomen suurimman nokkosta viljelevän yrityksen valmisteissa näkyy myös kädenjälkemme.  Nokkosta pääsimme testaamaan Aisti & Tunne koirahoitolassa ja seuraamaan  eläinvalmisteen vaikutusta koiriin. Aistinvaraisten arviointien tuloksena turkin kunto parani, hilseily väheni ja silmätulehdusten määrä väheni. 

Pakastekuivatut raaka-aineet ja valmisteet näkyvät jo markkinoilla olevissa eläinvalmisteissa. Testasimme pakastekuivatun lihan käyttöä eläinrehuissa. Pakastekuivaus soveltuu lähes kaikille raaka-aineille.